Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
agnieszka1998 napisał:
Powiem krotko: bylam tam , pracowalam i nie mialam nic do zarzucenia firmie. znam te osoby i to wszystko to jedna wielka farsa! Powodzenia tej dziewczynie.!

Jak juz tak sie rozpisujecie na temat TEJ osoby i TEJ firmy to moze byscie napisali co to za firma...

W pierwszym poście zostało napisane jak byk że w gazetach pisali. Jeżeli nie slyszeliście, nie czytaliście to co to Was obchodzi jaka to firma? Chodzi o dobre imię firmy i wystarczy że sami zainteresowani wiedzą o którą firmę chodzi. Ten wątek przypomina mi "ukrytą prawdę" "dlaczego ja" co tam jeszcze? "zdrady" Można się tym interesować przez ok 1 minutę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
WujekJanek napisał:
agnieszka1998 napisał:
Powiem krotko: bylam tam , pracowalam i nie mialam nic do zarzucenia firmie. znam te osoby i to wszystko to jedna wielka farsa! Powodzenia tej dziewczynie.!

Jak juz tak sie rozpisujecie na temat TEJ osoby i TEJ firmy to moze byscie napisali co to za firma...

W pierwszym poście zostało napisane jak byk że w gazetach pisali. Jeżeli nie slyszeliście, nie czytaliście to co to Was obchodzi jaka to firma? Chodzi o dobre imię firmy i wystarczy że sami zainteresowani wiedzą o którą firmę chodzi. Ten wątek przypomina mi "ukrytą prawdę" "dlaczego ja" co tam jeszcze? "zdrady" Można się tym interesować przez ok 1 minutę

To jesli jest taka dobra i maja na wzgledzie jej dobro, to nie rozumie dlaczego tak trudno zainteresowanym ochrona tej firmy, napisac jej nazwe? Czyzby jednak dzialali na szkode tej firmy, bo nie podajac jej nazwy pozbawiaja jej darmowej reklamy, a jak wszyscy wiedza, reklama jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
WujekJanek napisał:
agnieszka1998 napisał:

To po co i po diable sie rozpisuja???

Glowe klade, ze to wlascicielka firmy sama sobie kont narobila jak zyd czapek...
Chciala dobrze, a wyszlo zalosnie.
Nie robi sie takich akcji z kilku kont zalozonych praktycznie w jednym momencie i to kilka godzin wczesniej.
Nadajac NICKi trzeba sie wykazac fantazja a nie imie plus cyferki.
Trzeba przynajmniej poprobowac pisac to z rozna skladnia, semantyka... Nie robic pod kazdym nickiem tych samych bledow...

Jednym slowem beczka smiechu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Bo jeżeli nie znasz nazwy tej firmy, to znaczy że nie słyszałaś w radiu, nie oglądałaś w telewizji i w końcu nie czytałaś z gazet więc w Twojej opinii firma nie ucierpiała.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol34
(Karol34)
Wiking
Widzisz Agnieszka zalogowalas sie chcialas cos powiedziec I zostalas zbesztana... Lepiej sie nic nie odzywac! ludzie myslcie logicznie!! niektorzy maja cos do powiedzenia I niekoniecznie maja juz konto! pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Karol34 napisał:
Widzisz Agnieszka zalogowalas sie chcialas cos powiedziec I zostalas zbesztana... Lepiej sie nic nie odzywac! ludzie myslcie logicznie!! niektorzy maja cos do powiedzenia I niekoniecznie maja juz konto! pozdrawiam

Srednio rozwinięta ameba* by się połapała że to jedno i to samo mongolskie konto jest.

*użyte z premedytacją...

Pozdrawiam l
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
ja tez tylko się dolaczylam to wszystko nie prawda co gada byly pracownik
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok